Ski's huren

Ga je voor het eerst skiën of ben je er nog niet aan toe om je eigen materiaal te kopen, huur dan je ski’s online bij Skiverhuur.nl. Als je online huurt dan wordt je ski-uitrusting klaargezet in de plaats van bestemming. Je bent minder tijd kwijt in winkel en staat sneller op de piste.

Huur voordelig je ski's met deze tips

Kortingscode

Online huren is bijna altijd voordeliger dan huren in de winkel ter plaatse. Om het huren nog aantrekkelijker te maken bieden de meeste verhuurplatforms kortingscodes aan waarmee je een vast bedrag of percentage aan korting krijgt. Kortingscodes bekijken

Families met kinderen opgelet

Gezinnen met kinderen kunnen bij bepaalde aanbieders veel voordeel behalen. Bij sommige aanbieders waaronder Alpinresorts.com, Intersport en Snowell huren kinderen gratis indien de ouders er ook huren. Kijk voor meer info op skiverhuur-vergelijken.nl.

Groeiplan

Sommige skiverhuurders in Nederland bieden een groeiplan voor kinderen. Je koopt eenmalig een complete ski-uitrusting  (± € 230) en kunt ieder jaar tegen een vaste lage prijs (± € 25) datgene omruilen wat niet meer past. Vraag er naar in de winkel.

Nederland versus buitenland

Je kunt je ski’s huren bij één van de winkels in Nederland of via een van de grote online verhuurplatforms in het buitenland, zie online verhuurders. Huur je in Nederland dan kun je voor je vakantie rustig een skiset uitzoeken met advies en uitleg in je eigen taal. Op vakantie kun je direct de piste op. Bevallen je ski’s of schoenen niet dan kun je niet even terug naar de winkel. Huur je in direct Oostenrijk of Frankrijk dan kun je wél terug naar de winkel om bijvoorbeeld je ski’s of schoenen om te ruilen.

Ski huren in Nederland of Oostenrijk

Voordelen skihuur Nederland

  • In alle rust vóór je vakantie alles regelen en uitzoeken
  • Advies en uitleg in je eigen taal
  • Eenmaal op vakantie kun je direct de piste op

Voordelen skihuur Oostenrijk

  • Als je ski's of schoenen niet bevallen kun je ze direct omruilen
  • Als je materiaal kapot gaat kun je ze ook direct omruilen
  • Meer keuze
  • Geen gesleep met ski's
  • Geen dakkoffer nodig (tenzij je schoonmoeder meegaat ;-)

Eerst huren, dan kopen

Voordat je een volledige skiset aanschaft kun je bij veel winkels eerst een skiset huren om te kijken of deze je bevalt. Als je besluit de skiset te houden dan wordt de huurprijs met de aanschafprijs verrekend. Bevalt de skiset je niet, dan betaal je alleen de huurkosten. Informeer hier naar in de winkel. Zowel in Nederland als in bijvoorbeeld Oostenrijk en Frankrijk kennen ze eerst huren, dan kopen.

Huren versus kopen

Twijfel je tussen ski’s kopen of huren? Op langere termijn is ski’s kopen goedkoper, kijk maar naar ons rekenvoorbeeld. Als je je eigen ski-uitrusting aanschaft dan ga je in het 5e à 6e jaar inlopen op skihuur en bespaar je geld. Zelfs als je maar 1 week per jaar op wintersport gaat.